Over Ilse Zandbergen

Hallo, mijn naam is Ilse Zandbergen. Leuk dat je mijn website bezoekt. Hieronder vertel ik je graag iets meer over mijzelf.

Ik ben sinds begin 2019 gestart als ZZP'er onder de naam Zandbergen Projectmanagement, Communicatie en Events. Mijn eerste opdracht was snel gevonden bij het Programma Regie op Gegevens waar ik 10 maanden heb gewerkt als communicatieadviseur.  Daarnaast heb ik onlangs projecten afgerond als eventmanager van Sail op Scheveningen en het Congres "Mobiel in Uniform".  Momenteel ben ik bezig met twee opdrachten namelijk communicatieadviseur voor de "Overheidsbrede Cyberoefening" en webredacteur voor www.digitaleoverheid.nl.

Ik word door (oud) collega's omschreven als een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid die zorgt voor een goede sfeer binnen een team. Ik ben sterk in adviseren, organiseren en plannen en kan op meerdere niveaus acteren zowel strategisch, tactisch en operationeel. Ik krijg energie van het begeleiden van (communicatie) projecten en ervoor te zorgen dat het best mogelijke resultaat wordt behaald.

Ben je na het lezen van mijn website nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!